Værkstedspressere

Værkstedspressere

Siden 1932 har STENHØJ HYDRAULIK produceret hydrauliske pressere til værksteder og den internationale produktionsindustri. En hydrauliske presse fra STENHØJ er designet i en robust, fuldtsvejst, tung stålkonstruktion, som giver ekstra styrke og stivhed. Den stabile ramme, kombineret med kraften fra højtrykshydraulik, europæiske topkvalitetskomponenter og avanceret teknik, sikrer dit værksted en høj pålidelighed, kvalitet og ydelse.

Vores hydrauliske pressere fås i C- og H-konstruktioner, som bænkpresse og gulvmodel med pressekraftkapaciteter på: 20t, 25t, 40t, 60t, 100t, 150t & 200t. Alle vores pressere er CE-certificeret og bygget i overensstemmelse med nyeste europæiske sikkerhedsbestemmelser.

Konfigurer en værkstedspresse ud fra vores standardprogram, i vores konfigurator eller kontakt vores dedikerede specialistteam for at drøfte dit behov for en tilpasset løsning på en værkstedspresse - vores tilpasningsevne er vores store styrke.

Værkstedspressere

H type

Vores H-type, dobbelt søjle, værkstedspresse er en pålidelig og professionel hydraulisk presse med en stærk og stabil ramme og fleksibel arbejdshøjde. Se de tekniske detaljer eller tilpas din STENHOJ presse efter dine specifikationer i vores konfigurator.
Afsendes inden for 24 timer.

Pris fra

DKK 27.500 ekskl. moms

Værkstedspressere

C type

En C-type værkstedspresse fra STENHØJ er en enkeltsøjlet, stærk og pålidelig hydraulisk presse, som tilbyder stor fleksibilitet idet arbejdsområdet kan tilgås fra 3 sider.
C pressen er en alsidig værkstedspresse, der er velegnet til vedligeholdelses- og værkstedsapplikationer. Se de tekniske detaljer eller tilpas din STENHOJ presse efter dine specifikationer i vores konfigurator. Afsendes inden for 24 timer.

 

Pris fra

DKK 28.500 ekskl. moms

Værkstedspressere

Special

Som en del af STENHØJs presseprogram, tilbyder vi specialtilpassede værkstedspressere, der imødekommer vores kunders eksakte behov og applikationer. Fra enkle mekaniske tilpasninger til komplekse højteknologiske presser. Med vores specialpresser imødekommer vi kundebehov, der kræver specialløsninger til f.eks. indsatshøjde, bordstørrelse, special slaglængde eller et alternativt styresystem på det hydrauliske system.