Værkstedspressere

Værkstedspressere

Siden 1932 har STENHØJ HYDRAULIK produceret hydrauliske presser til værksteder og den internationale produktionsindustri. En hydrauliske presse fra STENHØJ er designet i en robust, fuldtsvejst, tung stålkonstruktion, som giver ekstra styrke og stivhed. Den stabile ramme, kombineret med kraften fra højtrykshydraulik, europæiske topkvalitetskomponenter og avanceret teknik, sikrer dit værksted en høj pålidelighed, kvalitet og ydelse.

Vores hydrauliske pressere fås i C- og H-konstruktioner, som bænkpresse og gulvmodel med pressekraftkapaciteter på: 20t, 25t, 40t, 60t, 100t  & 200t. Alle vores presser er CE-certificeret og bygget i overensstemmelse med nyeste europæiske sikkerhedsbestemmelser.

Konfigurer en værkstedspresse ud fra vores standardprogram, i vores konfigurator eller kontakt vores dedikerede specialistteam for at drøfte dit behov for en tilpasset løsning på en værkstedspresse - vores tilpasningsevne er vores store styrke.

Værkstedspressere

H type

Vores H-type, dobbeltsøjle, værkstedspresse er en pålidelig og professionel hydraulisk presse med en stærk og stabil ramme og en fleksibel arbejdshøjde. Se de tekniske detaljer eller tilpas din STENHØJ presse efter dine specifikationer i vores konfigurator.
Afsendes inden for 24 timer.

Pris fra

DKK 39.050 ekskl. moms

Værkstedspressere

C type

En C-type værkstedspresse fra STENHØJ er en enkeltsøjlet, stærk og pålidelig hydraulisk presse, som tilbyder stor fleksibilitet idet arbejdsområdet kan tilgås fra 3 sider.
C pressen er en alsidig værkstedspresse, der er velegnet til vedligeholdelses- og værkstedsapplikationer. Se de tekniske detaljer eller tilpas din STENHØJ presse efter dine specifikationer i vores konfigurator. Afsendes inden for 24 timer.

 

Pris fra

DKK 40.920 ekskl. moms