Rømmemaskiner

STENHØJS rømmeprogram består af stabile og robuste konstruktioner udstyret med højkvalitetskomponenter fra anerkendte, verdensomspændende leverandører.

Som markedsledende producent af innovative og højydende rømmemaskiner, designer og producerer vi stabile, nøjagtige og holdbare rømmemaskiner udelukkende med elektromekanisk SERVO drev, der sikrer vores kunder den mest energieffektive løsning på markedet. 

STENHOJ fremstiller 2 forskellige typer vertikale rømmemaskiner - Boks- og Hævebordsmodellen.
Fra et standardiseret modulært design, tilpasses hver rømmemaskine vores kunders unikke specifikationer og behov og garanterer 100% tilfredshed.

Rømmemaskiner

Blødrømning

STENHØJ har et bredt program af højtydende rømmemaskiner designet til blødrømning med kølesmøremidler, som rømmeolie eller emulsion. Fra den økonomiske BOX-model med fast bord til den effektive TABLE-UP-model.

Rømmemaskiner

Hårdrømning

STENHØJ har udviklet en unik UNIVERSAL rømmemaskine til dobbelt brug af blødrømning og efterrømning af indvendige fortandinger. Den krævede højhastighedsoperation opnås dynamisk ved brug af elektromekanisk SERVO-drev, der sikrer den rigtige acceleration og positionering under rømmeoperationen.

Rømmemaskiner

Tørrømning

STENHØJs innovative tør-rømmemaskiner er en miljø- og omkostningseffektiv løsning på rømning uden brug af kølemiddel. Den innovative tørrømningsteknologi kombineret med højhastighedsdrift, reducerer omkostningerne pr. produceret enhed betragteligt og sikrer højvolumen, højpræcisionskomponenter til vores kunder verden over.